САЩ – Словакия: САЩ/+4.5 гола

BGBookmaker
май 13, 2024
59 Прегледи

Нашият избор: САЩ – Словакия: САЩ/+4.5 гола

13.05.2024 16:20

Съединените щати се изправят пред реванш от седмичната генерална репетиция от Братислава по време на програмата на Световната купа по хокей в понеделник. Американците се изправиха срещу Словакия в единствения си подготвителен мач преди първенството по хокей и ги обезглавиха с 6:2. И със сигурност нямаше да защитят подобен резултат в група В в Острава.

Американците влязоха в турнира с поражение от Швеция с 2:5, когато равностойният мач в крайна сметка беше решен с два гола в празна врата. След това Съединените щати компенсираха неуспешния си старт на турнира срещу Германия, над която доминираха в събота, побеждавайки с 6:1. Шестима различни играчи от всички състави отбелязаха голове, което е отлична новина за треньора Джон Хайнс. На него не му се налага да разчита само на две елитни линии за турнира.

От друга страна, Словакия влезе в турнира със загуба от Германия с 4:6, която остави треньора Крейг Рамзи много разстроен. Той обвини за неуспеха най-вече факта, че подопечните му толкова силно са искали да спечелят, че са допускали неразбираеми грешки и са давали излишни шансове на германците. В неделя, срещу Казахстан, словаците подобриха настроението си пред почти родна публика в Острава, като спечелиха с 6:2.

На какво да заложим:

Американците срещу Германия показаха на какво са способни в този турнир. Преди седмица срещу Словакия те бяха на практика в пълен състав и това беше голяма победа. Също в понеделник САЩ успяват да спечелят, като в същото време отбелязват поне пет гола.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker