Реал Мадрид – Байерн Мюнхен: 1

BGBookmaker
май 7, 2024
62 Прегледи

Нашият съвет: Реал Мадрид – Байерн Мюнхен: 1

08.05.2024 21:00

Първият мач между двата отбора завърши 2:2 в Мюнхен преди седмица, а Байерн имаше значително предимство в игрово отношение. Това беше доста изненадващо, тъй като немският гигант изпитва трудности в местното първенство през този сезон, докато Реал върви безпогрешно към титлата в Испания.

Така че въпросът е дали Кейн и компания ще успеят да надградят над подобно представяне, или ще заложат повече на лигата, както направиха срещу Щутгарт (1:3). Особено двете лица на баварския тим са значителна пречка и въпреки че отборът ще бъде изключително мотивиран, далеч през настоящия сезон вече се препъна на адреси, на които със сигурност не е бил очакван (Саарбрюкен, Бохум, Хайденхайм и т.н.).

Томас Тухел може да бъде доволен поне от здравословното състояние на състава, той разполага с повечето от основните фигури, извън игра са само Коман и Герейро. Той ще има повече вариации особено на позицията на стопер, където сгрешилият Ким може да бъде заменен от един от триото де Лайт, Упамекано, Диер.

Карло Анчелоти беше неприятно изненадан след първия мач и сам заяви, че Байерн е показал най-добрата си версия, докато Реал е показал почти най-лошото си лице. С това може сравнително да се съгласим, тъй като Реал вкара и двата гола след грешки на своите съперници.

Във всеки случай мадридският голям клуб може да разчита на стабилност на резултатите през сезона, като за последно загуби състезателен мач в нормално време в средата на септември в дербито срещу Атлетико Мадрид. През уикенда италианският мениджър пощади основните си футболисти, като повечето от тях почиваха или влязоха в игра едва за последния половин час. Такъв беше и случаят с Белингам, който успя да се разпише, като всеки отбелязан гол след това се отразяваше положително на самочувствието на играча.

През този сезон Реал успява да се защитава по-добре от Байерн и в реванша в сряда ще се представи балансирано и от двете страни на терена. С подкрепата на феновете на домакините те ще бъдат по-добрият отбор и гарантирано ще стигнат до успеха в крайна сметка благодарение на триото Вини JR, Родриго и Белингам.

На какво да заложим: Никой друг клуб не е успявал да спечели Шампионската лига толкова често, колкото Реал Мадрид, и подобни мачове са в ДНК-то на отбора. Формата на Реал е стабилна, а загубата им у дома е рядкост. Байерн Мадрид ще създаде проблеми на клуба, но домакините разполагат с изключителна скорост и по-различни играчи. Номер едно.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker