1xbet Бинго

BGBookmaker
септември 5, 2024
8 Прегледи
1xbet bingo

Играта Бинго се определя като една от най-вълнуващите и забавни игри. Тя е доста популярна сред потребителите на платформи за залагания. В 1xBet се предлагат различни бинго игри, които предоставят интересни оферти както за нови, така и за стари играчи. Още по време на регистрацията можете да получите шанс да спечелите бонус, който обикновено е равен на първия ви депозит. Бонусът може да бъде използван веднага след като се регистрирате и направите първия си депозит. В хода на използването на платформата се появяват множество промоционални бонуси. Представяме ви защо 1xBet Bingo е добър избор.

Какви бинго игри предлага 1xBet?

В платформата за залагания 1xBet се предлагат различни възможности за бинго игри, а изборът зависи от вашите предпочитания. За тези, които са нови в областта на бингото, включваме кратък преглед на различните видове:

  • Бинго с 90 топки – в играта се използват 90 топки, като на всяка от тях е присвоен номер от едно до деветдесет. Те имат билети, които се поставят в три реда с пет колони. На всеки ред са присвоени пет числа, които потребителят трябва да отбележи или провери, ако иска да спечели фул хаус. Играчите имат възможност да спечелят и джакпот, ако участват в игра с джакпот.
  • Британско бинго със 75 топки – този вид игра е много подобна на бинго със 75 топки. Използват се същият брой топки и същото оформление на талоните. Британската версия има 5 награди, например кръст на една линия, кръст на две линии. Последната игра е на костюми. Тя има 25 числа, които са обозначени със свободно квадратче в средата на билета.
  • Бинго с 80 топки – този вариант на играта разполага с четири колони, фулхаус и централно поле.
  • Бинго с 90 топки – това е най-бързият вариант на играта бинго и цялата игра отнема една минута. Топките в играта се извикват на всяка секунда, а анимацията за спечелване е съкратена.

Бинго 1xBet може да се играе и с помощта на мобилни устройства, не само с Android или iOS, но и с JAVA или Windows.

Какви са наградите, които се предоставят в Бинго 1xBet?

Потребителите, които са успешни в състезанието, имат възможност да получат различни награди. Те включват бонуси, томболи и други състезания. Тези, които спечелят награда, трябва да следват процедурата за получаване на наградата. Потребителят трябва да има достъп до магазина за награди. На играчите се съобщава информация, свързана със събирането на цените. Събирането на награди е възможно от играч с валиден код на ваучер на 1xBet.

Отговорност на получателя е да провери коректността на въведените данни в магазина за бинго награди, тъй като 1xBet не носи отговорност, ако наградата не достигне до потребителя поради грешен имейл адрес. Важно е да се отбележи, че изборът на награда не може да бъде отменен или променен. Наличността на наградите се влияе от количеството на наличностите.

Потребителите посочват, че играта на бинго в платформата на 1xBet е много приятна и виждат реални възможности за спечелване на джакпоти или парични награди. Тя непрекъснато се актуализира, за да отговори на очакванията на всички играчи.

1XBET ► Залагайте на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker