22bet Швеция

BGBookmaker
юли 30, 2024
73 Прегледи

Швеция, или официално Кралство Швеция, е богата държава, разположена в северната част на Европа. Швеция е член на Европейския съюз и има 10,3 милиона граждани. В Швеция хазартът е легализиран сравнително рано, тъй като се провежда още през 1934 г. От друга страна, онлайн хазартът е официално узаконен още през 2002 г. Как държавата гледа на въпроса, че шведите използват нелицензирани чуждестранни букмейкърски платформи? Създадена ли е платформа на 22bet Швеция?

История на хазарта в Швеция

По всяка вероятност хазартът на територията на Швеция е бил занимание, познато още на викингите, тъй като в гробовете им са били открити зарове. От запазените източници може да се прочете, че хазартните дейности са били институционализирани и регулирани още през XIV век.

Първата държавна лотария е създадена през 1772 г. по инициатива на крал Густав III. която вече е забранена през 1841 г. Тази забрана продължава до 1934 г., когато е създадено държавно дружество за хазартни игри. Постъпленията от нея се прехвърлят в бюджета за подпомагане на националните спортни организации. След това събитие хазартът не е бил забраняван отново. Напротив, индустрията се разраства много силно, което със сигурност е свързано и с инвестициите, направени от най-богатите хора в Швеция.

22bet Szwecja

През 2002 г. Швеция реши да легализира онлайн хазарта. През същата година държавният монопол в областта на хазарта реши да пусне своя собствена цифрова платформа. Платформата за онлайн покер на Svenska Spel функционира от 2006 г., като разширява гамата от услуги за онлайн залагания в Швеция, състояща се от онлайн лотарии и цифрови спортни залагания.

През 2019 г. в сектора на онлайн хазарта бяха направени значителни промени в съответствие с директивите, подготвени от Европейския съюз. Възприема се значителна либерализация на съществуващите разпоредби. Това беше значителна стъпка към прекратяване на популяризирането на нелицензирани сайтове, тъй като до ⅓ от играчите избираха такива платформи. Изборът по погрешка на нелицензиран сайт не се третира като престъпление. Букмейкърите, които предлагат такива услуги, остават категорична мишена.

Работи ли платформата 22bet Sweden в Швеция?

Платформата за букмейкърски залози 22bet работи с лиценз, издаден от правителството на Куракоа, който не е същият като лиценза, издаден от властите от Швеция. От 2019 г. всички нелицензирани компании са допълнително затруднени в достъпа си до играчи от Швеция поради блокирането, прилагано от доставчика на интернет услуги към въпросните сайтове за хазартни игри.

Освен това нелицензираните хазартни оператори нямат законовата възможност да рекламират услугите си на шведския пазар. Въпреки това информацията за препоръчани онлайн букмейкъри се предава много бързо и ефективно чрез панханджийската поща. Всъщност платформата на 22bet Швеция е много популярна. Освен това играчите, идващи от Швеция, се приемат много лесно и не срещат никакви проблеми при регистрацията си в платформата.

22BET ► Залагайте на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker