22Bet Буркина Фасо

BGBookmaker
юли 21, 2024
66 Прегледи

Буркина Фасо е малка африканска държава без излаз на море.Обществото е много бедно, поради което страната се нарежда сред най-бедните държави. Буркина Фасо спада към малцинствата, тъй като е мюсюлманска страна с легализиран хазарт. Онлайн хазартът не е регулиран и следователно играчите имат свободата да залагат.

История на хазарта в Буркина Фасо

През 20-ти век Буркина Фасо функционира под името Република Горна Волта. По това време тя е френска колония. Получава своята независимост през 1960 г. Оттогава хазартът е легализиран и в Буркина Фасо. Източникът на приложимото към хазарта право е Loi n° 028-2008-AN от 13 май 2008 г. portant Code du Travail или просто Законът за хазарта от 2008 г. Държавата има монопол върху по-голямата част от формите на хазарт – спортни залагания, лотарии, които работят под името Lotérie National Burkinabé. Легализирането на хазартните игри в казина, включително на игрални автомати, става едва през 2014 г. съгласно закона

22bet Burkina Faso

347/PRES/PM/MEF/MATS (Закон за хазарта). Буркина Фасо е единствена по рода си в мюсюлманските страни, тъй като позволява на частни дружества да създават и управляват хазартни обекти в казина. Всъщност не е възникнало точно законодателство, което да регулира онлайн хазарта. макар че е важно да се отбележи, че Буркина Фасо не издава лиценз за него, така че той може да се третира като незаконен.

Приема се обаче, че либералните разпоредби се отнасят и за работата на платформите за залагания и жителите на Буркина Фасо могат да ги използват без последствия. Въпреки че имат затруднен достъп до платформите, властите не налагат санкции на такива лица. Това със сигурност се дължи на много ниския процент на достъп от 18%. Липсата на регулация за тази област на пазара води до намаляване на потенциалните печалби за бюджета, така че в бъдеще със сигурност ще има някои промени.

Какво предлага 22Bet Буркина Фасо?

Платформата за залози на 22Бет достига до почти всяко място на Земята, поради което беше създаден и 22Бет Буркина Фасо. Атрактивността на офертата, създадена от букмейкъра, не намалява и в по-бедните страни. Жителите на Буркина Фасо могат да се възползват от многобройните бонуси и промоции. Преди всичко окуражаващ е бонусът за добре дошли, който привлича вниманието на новите потребители.

Лоялните към платформата играчи могат да разчитат на редовни бонуси и промоции. Цялата дейност на платформата е съсредоточена около най-високия комфорт на потребителите, затова се използват най-иновативните мерки за сигурност, за да се защитят както депозираните средства, така и личните данни на играчите. Платформата на 22Bet Буркина Фасо е напълно интуитивна, така че жителите на страната се чувстват напълно комфортно с нейната работа. Освен това, ако възникнат някакви трудности, те могат да разчитат на професионална подкрепа и съвети от бюрото за обслужване на клиенти.

22BET ► Залагайте на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker