Фиорентина – Plzen: -2,5 гола

BGBookmaker
април 17, 2024
122 Прегледи

Нашият съвет: Фиорентина – Плзен: -2,5 гола

18.04.2024 18:45

Последният представител на Чехия за Купата на страната игра без голове с Фиорентина в Конферентната лига в Щрунчови сади преди седмица и ще влезе в реванша с шанс да се класира на полуфиналите на ЕКТ.

Виктория повиши самочувствието си преди мача във Флоренция в четвъртък, тъй като успя да победи пражката Славия (1:0) след много добро представяне през уикенда. Особено защитата на отбора работи като по часовник и треньорът Кубек няма причина да променя нещо, което работи.

И в Италия чешкият тим ще разчита на честната защита на целия отбор, като се започне от нападателя Чори, който се чувства много добре и от двете страни на терена. Той помага значително на Уест както при дефанзивните стандарти, така и при тези в нападение, и е една от най-големите заплахи и играчи, които могат да вкарат гол. За съжаление, напоследък те липсват на Пилзен, като единствено снажният нападател и полузащитникът Шулц поддържат стабилна стрелкова фаза.

Фиорентина не предложи много в първия мач, италианският клуб доминираше на терена, но не създаде твърде много шансове. Това е добре позната картина от Серия А, където отборът изпитва затруднения от известно време насам. Барак и компания работят усилено за всеки гол. Само в редки случаи отборът успява да вкара два пъти в края, като в повечето случаи всичко завършва с един отбелязан гол.

Белоти, бившият играч на националния отбор, не може да навлезе във форма от зимното си пристигане от AS Roma (един гол в първенството). Така че не може да се очаква машина за голове от страна на домакините. Във Фиорентина са наясно, че ще се изправят срещу тактически напреднал съперник и ще бъдат доволни от всеки резултат, който им осигурява промоция.

На какво да заложим:

Подобно на първия мач (0:0), не можем да очакваме по-голям брой голове в мача, гостите ще играят от сигурна защита и ще лазят по нервите на домакините. Като се има предвид головата форма на домакините през последните седмици, се предлагат по-малко голове в мача. Друга възможност е равенство на полувремето.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker