Kudermetova V. – Krejcikova B.: 1

BGBookmaker
април 15, 2024
20 Прегледи

Нашият съвет: Кудерметова В. – Крейчикова Б.: 1

15.04.2024 19:45

Барбора Крейчикова е без тенис от два месеца. Чешката тенисистка първо беше извадена от терена заради контузия на гърба, след това се разболя от тежък грип и няколко седмици не можеше да тренира изобщо. Завръщането ѝ към тренировките беше много бавно и Крейчикова постепенно пропусна пет турнира, които бяха предвидени в програмата ѝ.

Но най-накрая тя се завърна в игра на закрития турнир на клей в Щутгарт, Германия, и ще се опита да се утвърди в многобройната конкуренция на световния елит, който традиционно се стича на този турнир. Жребият за първия кръг обаче не е благосклонен към тенисистката от Иванчице, тъй като тя ще срещне световната номер 19 Вероника Кудерметова.

Кудерметова нямаше идеални първи месеци от сезона и събра повече поражения, отколкото успехи в турнирите. С преминаването на глина обаче тя се подобри малко и успя да достигне първия си четвъртфинал през този сезон в Чарлстън. Тя ще се опита да надгради и представянето си на нетрадиционната зелена глина в Щутгарт.

На какво да заложим:

Крейчикова не се справя много добре с Кудерметова, като е загубила последните си два мача през 2022 и 2023 г. В комбинация с големия тренировъчен дефицит и липсата на игрова практика, Кречикова има много труден орех за разчупване. Кудерметова ще си пробие път през него.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker