Лас Палмас – ФК Севиля: Непобеденият ФК Севиля

BGBookmaker
април 14, 2024
121 Прегледи

Нашият съвет: Лас Палмас – ФК Севиля: Непобеденият ФК Севиля

14.04.2024 14:00

Севиля до голяма степен изпитва затруднения и през този сезон в първенството и осем кръга преди края на сезона заема едва 14-о място в надпреварата. Освен това изостава на шест точки от дванадесетия Лас Палмас, който е новак през този сезон. Въпреки това разликата в точките може да не се увеличи след неделния сблъсък. Отборът на домакините не се справя добре в последно време. Канарчетата загубиха три поредни пъти и не отбелязаха нито един гол (Билбао 0:2, Алмерия 0:1, Барселона 0:1). Лас Палмас чака победа вече шест кръга (0-2-4).

От друга страна, Севиля успя да внесе всички точки от Хетафе в последния кръг на лигата (1:0) и по този начин си оправи настроението след предишната домакинска загуба от Селта Виго (1:2). От края на януари насам обаче андалусийците са загубили само два пъти, включително гореспоменатия мач срещу Селта (4-3-2), и следователно могат да се похвалят с явно по-добра форма от домакините.

На какво да заложим:

Освен по-доброто им моментно състояние, в полза на гостите играе и фактът, че от дълго време се справят добре срещу Лас Палмас. Севиля са го побеждавали шест пъти подред. Така че билетът трябва да търпи поне неговата незагуба в неделя.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker