Trinec – Sparta: 1

BGBookmaker
април 11, 2024
27 Прегледи

Нашият съвет: Тринец – Спарта: 1

11.04.2024 17:00

Полуфиналната серия между Тринец и Спарта изглеждаше като едностранен сблъсък, но да отстраниш действащия шампион не е никак лесно.

Стоманените вече отстъпваха с 0:3 на таблото, но показаха голяма психическа устойчивост и опита, който натрупаха през последните години по време на плейофите, и след две поредни победи отново има драма. Тринец влиза в шестия мач в по-добро настроение от Спарта, въпреки че е под заплаха от елиминиране. Отборът е в подем и е уверен в себе си след двете победи. Отборът ще има предимството на домашната обстановка, което ще принуди играчите отново да бъдат изключително отдадени, при което те ще надделеят над Спарта. Гостите трябва да се справят без своя капитан Репик, което се забелязва.

Пражкият клуб би искал да приключи серията възможно най-скоро, така че не иска да подценява нищо. Отборът се придвижи до Тринец в сряда със самолет, за да спести колкото се може повече енергия. Няма да е изненадващо да се направи ротация в състава, като на вратата ще получи шанс Корженарж. Спарта беше по-активна в повечето от полуфиналните мачове, но отборът е измъчван от неточност в завършването и голям брой блокирани удари. Освен това играчите са под неприятното подозрение, че могат да загубят „спечелената“ серия, което ги поставя под напрежение. Миналогодишното елиминиране от Тжинец определено е някъде в съзнанието им.

На какво да заложим:

След две поредни победи Тжинец е в по-добро настроение в момента и благодарение на „пълната си отдаденост“ ще успее да се справи с мач номер шест у дома. Освен това Качетл започна страхотно, тъй като процентът му на спасяване в двете победи е 94%, което е абсолютна феерия.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker