PSG – Барселона: Мбапе вкарва – ДА

BGBookmaker
април 10, 2024
125 Прегледи

Нашият избор: ПСЖ – Барселона: Mbappé to score – YES

10.04.2024 21:00

Два европейски гиганта ще си сложат рога в Париж, това ще бъде четвъртата им среща в плейофите на Шампионската лига и непредубедените фенове има какво да очакват, а заинтересуваните изтръпнаха в миналото. Парижани не обичат да си спомнят за осминафинала от 2017 г., когато Барселона заличи четири гола дефицит във Франция и разгроми ПСЖ с 6:1 у дома. Пикантното е, че тогава каталунците бяха водени от настоящия треньор на ПСЖ Луис Енрике. Четири години по-късно парижани взеха реванш на същия етап, като спечелиха с 4:1 на „Камп Ноу“ благодарение на хеттрика на Мбапе в коварно издание, играно без зрители, и си осигуриха промоция с домакинско равенство 1:1, като отново Мбапе отбеляза гол.

ПСЖ ще разчита на своя бомбардир и сега, за Килиан това вероятно е последният шанс да изстреля трофея, който все още убягва на парижани. След края на сезона той вероятно ще се насочи към Реал Мадрид, където ще се среща редовно с Барселона. В осмия кръг той спря друг испански отбор – Реал Сосиедад, който можеше да се похвали с най-добрата защита в редовната група, взривявайки три гола (2:0 у дома, 2:1 навън). Междувременно той достигна границата от 250 гола в ПСЖ.

Барселона се чувства комфортно с наближаването на края на сезона. Тя не е губила единадесет поредни мача след срамното домакинско поражение с 3:5 от Виляреал, след което треньорът Хави шокира, като обяви, че ще напусне след края на сезона. Титлата в Испания обаче все още е далеч (8 точки), така че в момента вниманието е насочено към Шампионската лига, в която в осмия кръг елиминираха Наполи с общ резултат 4:2. Неприятна за „блаугранас“ е картотекираната заплаха от седем играчи.

На какво да заложим:

Двубоят в тежка категория няма фаворит, като шансовете за класиране напред са повече или по-малко изравнени в процентно отношение. Равенството в двойния шанс е добър вариант, както и залогът за преминаване на Мбапе. Можете също така да комбинирате залозите в BetBuilder.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker