Анахайм – Лос Анджелис: Анахайм +1.5

BGBookmaker
април 9, 2024
124 Прегледи

Нашият избор: Анахайм – Лос Анджелис: Анахайм +1.5

10.04.2024 04:07

Този мач може да се окаже капан за фаворизирания Лос Анджелис. Кралете спечелиха 3 поредни победи и се поставиха в добра позиция за оставане в плейофите, но бяха под голямо напрежение в мача си срещу Ванкувър и победиха само слабия Сан Хосе с 2:1. Надяваме се, че феновете ще видят една игрална версия на своя отбор, когато плейофите започнат след две седмици.

Но този мач е градско дерби, а Анахайм (въпреки че все още е един от най-лошите отбори в състезанието) не играе зле напоследък. Те грабнаха точка за равенство в редовното време, като с два късни гола изравниха резултата със Сейнт Луис на 5:5. За пореден път той беше по-активен. Патиците имаха 38 изстрела, което е ужасно много за тях. По-рано те загубиха навън в Сиатъл, но успяха да победят и Калгари навън.

В разширената статистика те имат дори по-добър рекорд от Кралете през последните осем дни. Те са на 49% при очакваните голове, а Кралете са на 44%. Те дори са пети в НХЛ по процент на опасни удари към вратата с рекордните 61 процента. Кралете са точно в средата на таблицата с 50 процента. Те имат 13 процента успеваемост при стрелбите.

Кралете все още са фаворит, но това е мач, който е важен за Дъкс като последен мач от объркания сезон и те биха искали да затруднят съперника си в плейофите.

На какво да заложим: Градското дерби винаги е различен тип мач. Кингс разполагат с мощ, но Дъкс играят доста добре напоследък и ще искат да спечелят този мач малко повече от останалите. Играта с хендикап на домакините може да се изплати.

Доверие: 8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker