Vsetín – Zlín: 1

BGBookmaker
април 9, 2024
20 Прегледи

Нашият съвет: Всетин – Злин: 1

09.04.2024 18:00

Неочаквано ясно се развива финалната серия на първата хокейна лига. След четири мача Всетин създаде превъзходство и може да го реализира пред своите фенове, което е огромна мотивация.

В повторение на миналогодишния финал Злин спечели втория мач в Лапач, където Всетин ги надигра с 50:17. Стрелковото превъзходство на Всетин в домакинските мачове беше смазващо (90:39), в мача през уикенда в Злин серията беше визуално изравнена, но в детайлите Всетин отново беше по-добър, като спечели с 5:3 и 4:3.

В Злин не играят опитните опорни точки (Холик, Кьолер), освен Салонен и отчасти Ридл, защитниците се пропукват, Сухрада, Новотни и Варг не издържат, правят грешки и гасят фалове. Всетин изглежда по-жизнен, има по-добро движение, а двойката Мачала-Забусов е абсолютно несравнима със злинските играчи със своята скорост. Единственото по-слабо звено на Всетин е несигурният вратар Жуков, но Злин не го използва много. А когато руският вратар изпусне нещо, съотборниците му го покриват в зоната на атаката.

На какво да заложим:

ВСЕТИН малко или много може да се победи сам, ако не си вкара играта в главата. Но това няма как да се случи, с перспективата за бараж в Екстралигата, те ще приемат за четвърти път регионалния си съперник.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker