Jablonec – Plzeň: победител Plzeň

BGBookmaker
април 1, 2024
129 Прегледи

Нашият съвет: Jablonec – Plzeň: победител Plzeň

02.04.2024 18:00

Последният четвъртфинал от турнира за Купата на МОЛ-а ще се играе с месец закъснение. Двата отбора бяха на терена още в края на февруари, но мачът беше възпрепятстван от гъста мъгла. Мотивацията и на двата отбора е висока, на полуфинала победителят ще се изправи срещу Злин, който е преодолим съперник у дома.

Но именно Яблонец попадна в кадрова криза. Седем играчи са аут, Хуртадо излежава дългогодишна присъда, Дърчал, Чернак, Небила, Плещил, Полидар и Крулич са извън игра, дори болният Храмоста не доигра съботния мач в Бохемианс. Яблонец загуби директната битка за средата на групата с 0:2 в Дьоличек и си навлече неприятности преди края на редовния сезон.

Плзен също не успя да се справи в съботния мач след паузата за националните отбори, като загуби с 1:3 у дома от Либерец, но няма кой да ги застраши на третото място. Купата на МОЛ е по-голяма мотивация за Виктория, отколкото първенството, като победителят ще започне предварителния кръг на Лига Европа. Във всеки случай в Яблонец Плзен ще бъде по-силен, отколкото в събота, тъй като ключовите играчи на отбора в атака Черв и Чори се завръщат след картотекирано отсъствие. Защитниците Двех и Хранац, които се завърнаха болни от сбора на националния отбор, също могат да започнат.

На какво да заложим:

Плзен спечели с 2:1 в Яблонец преди почивката и удължи серията си без поражение на седем мача (5-2-0). с Чори на пейката срещу отслабен съперник те ще си осигурят промоция само след 90 минути.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker