Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: всеки отбор отбелязва гол/ОН

BGBookmaker
март 29, 2024
125 Прегледи

Нашият съвет: Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: всеки отбор ще отбележи гол/НЕ

29.03.2024 18:00

Върви на сръбски. Обявената продажба на клуба е в очакване, омразният собственик Бартонек е изправен пред гнева на феновете, като по време на последния домакински мач срещу Табор (0:0), вместо да ликуват срещу него, охраната и полицията влязоха в действие. Атмосферата е нажежена от мизерните резултати на Збройовка, които през пролетта са взели само две точки и след последното си поражение в Хрудим (1:3) вече изостават на четири точки от баражното място. Треньорът Полах, който е начело на отбора едва от шест мача, е застрашен. Той така или иначе ще бъде на пейката срещу Б отбора на Спарта, но още един неуспех може да му счупи каръка.

Резервата на Летенске е непредсказуема, те започнаха пролетта с домакински канон срещу Простейов (4:0), след това спечелиха в Хрудим с 2:0, но преди паузата за националните отбори изненадващо загубиха у дома с 1:2 от последния по това време отбор във Ф:НЛ – Варнсдорф. Отборът обикновено е без сериозни подкрепления от тима от Първа лига, въпреки че Шевчик, който през лятото премина от Бърно в Спарта, започна девет мача, но не се наложи в тима на Приск.

На какво да заложим:

Збройовка отчаяно се нуждае от победа, а през есента успя да го направи в Прага благодарение на два късни гола за 2:1. Спарта играе смело и доста успешно навън (4-2-4, 14:13), така че и двата гола може да паднат.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker