Varnsdorf – Líšeň: равенство

BGBookmaker
март 27, 2024
129 Прегледи

Нашият съвет: Varnsdorf – Líšeň: равенство

27.03.2024 15:00

Великденският 20-и кръг на FORTUNA:НАЦИОНАЛНАТА ЛИГА е разпределен в пет дни и започва в „грозната“ сряда в Шлукновски извор, където ще играе Лисена.

Марвани спечелиха два мача без допуснат гол (Прибрам 1:0, Опава 3:0) преди паузата за националните отбори и сега се намират на 4-7 място в групата на отборите с еднакви точки. Варнсдорф също се подобриха преди паузата в състезанието, като благодарение на победата в Б група на Спарта и колебанията на Жижков и Простейов се издигнаха от зоната на изпадащите.

При всички положения Слован трябва да продължи да печели точки, особено на своя стадион, където има под средното ниво от 2-6-2. Варнсдорф е продуктивен у дома (19 гола), но и допуска много голове (19). Сега той ще покори една от най-силните защити в състезанието, но Лишън парадоксално не бележи в гостуванията срещу отбори, които се опитват да се спасят (Жижков 1:3, Простейов 2:4).

На какво да заложим:

Предвиждането на равенство е трудно, но то е най-честият резултат в домакинските мачове на Варнсдорф, а това важи и за взаимните мачове – четири пъти от девет.

Доверие:

5/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker