Litvínov – Kometa Brno: Двоен шанс – равенство

BGBookmaker
март 26, 2024
126 Прегледи

Нашият избор: Litvínov – Kometa Brno: Двоен шанс – равенство

26.03.2024 17:30

Пет мача – пет победи за гостуващия отбор. В четвъртфиналната плейофна серия между Литвинов и Бърно баналното „моята къща, моят замък“ определено не важи.

Комета успя да изравни серията на 2:2 след две домакински поражения. Тя сложи край на серията от седем мача без поражение на съперника и сякаш получи важно психологическо предимство.

В неделния мач Бърно поведе в препълнения Рондо, но Литвинов успя да изравни в последния период и в продълженията, за да завърши обрата до крайното 2:1. Ако в предишните три двубоя бяха отбелязани поне шест гола, то този път състезанието беше оскъдно.

Както става все по-очевидно, изключително трудно е да се предвиди каквото и да било в тази серия. В края на редовния сезон двамата съседи по маса бяха разделени само от три точки и се очакваше, че ще бъде равностоен четвъртфинален сблъсък.

На какво да заложим:

В мач 6 ще стане трудно. Литвинов има два въображаеми меча в ръцете си, докато Комета е опряла нож в гърлото си. Във вторник вероятно ще видим по-предпазливо начало и по-равностойно представяне. Отново детайлите могат да бъдат решаващи, така че двойният шанс за равенство през първия период или след 60 минути изглежда добър залог. Този избор проработи в повечето от мачовете в тази серия досега.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker