Швеция – Албания: победител Швеция/малко от 3.5 гола в мача

BGBookmaker
март 25, 2024
127 Прегледи

Нашият съвет: Швеция – Албания: победител Швеция/по-малко от 3,5 гола в мача

25.03.2024 19:00

И двата отбора загубиха първите си мачове през този сезон, така че имат по-голяма мотивация в този мач.

Швеция, както и Норвегия, доказва, че качествените индивидуалности не гарантират успех на отбора. Трите корони спечелиха само десет точки в европейските квалификации и ще пропуснат Еврото за първи път от 1996 г. насам. Новият национален треньор Йон Дал Томасон започна с поражение, в четвъртък Швеция получи урок с пет гола в Португалия (2:5), а Томасон нарече съперника Манчестър Сити на националните отбори. Така или иначе, Швеция също успя да създаде шансове, като голът бе дело на Виктор Гьокереш, който блести в Спортинг. Тогава срещу Албания дори два гола можеха да бъдат достатъчни за победа.

Поразеният чешки отбор от европейските квалификации вкара само един гол от дузпа в Молдова (1:1), след това направи равенство 0:0 с Фарьорските острови у дома и загуби с 0:3 от Чили в Италия в петък, без нито един удар в целта през всичките 90 минути. Така еуфорията от класирането за Еврото бавно отшумява, а предвид тежкия жребий (Хърватия, Испания, Италия) Албания е изправена пред кратък процес на първенството. На отбора липсват няколко ключови играчи за срещата през март – вратарят Бериша, защитниците Исмаили и Аджети, нападателят Узуни.

На какво да заложим:

Нито един от двата отбора не се чувства комфортно, но Швеция и нейният нов треньор се нуждаят от победа повече от Албания. Северняците имат предимството на домакините и допълнителен ден почивка. Можете да подобрите коефициента до единица при комбинация с максимум три гола в мача.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker