Азаренка В. – Бултер К.: 2

BGBookmaker
март 25, 2024
128 Прегледи

Нашият съвет: Азаренка В. – Бултер К.: 2

25.03.2024 18:35

Британката Кейти Бултър спечели големия турнир на WTA в Сан Диего в началото на март, като отпразнува не само втората си титла в кариерата в топ веригата, но най-вече пробива си в топ 30 на световната ранглиста. Преди две седмици тя имаше слаб момент на WTA 1000 в Индиън Уелс, където завърши във втория кръг, но в Маями се върна във вихъра на събитията. Благодарение на тениса си на всички кортове тя вече премина през Бренда Фрухвирт и особено през Беатрис Хадад Майо в осмия кръг.

Сега Бултър ще предизвика тридесет и четири годишната Виктория Азаренка, която също завърши във втория кръг в Индиън Уелс и иска да се поправи в Маями.

В третия кръг Азаренка се изправя срещу китайката Цин Уен Ченг, която заема седмо място в ранглистата на WTA. Откакто достигна до финала на Откритото първенство на Австралия обаче, Ченг не играе страхотен тенис, което улеснява позицията на Азаренка. Бултер, от друга страна, се намира в добра форма, въпреки неуспеха си в IW.

На какво да заложим:

Въпреки че Азаренка е лек фаворит в мача, Бултер играе най-добрия тенис в кариерата си през този сезон. Особено я украсява способността ѝ да намира ефективни тактики с треньора Люк Милиган върху различни съперници, тъй като тя не е играч с един специализиран стил. Това ще важи и за Азаренка, а Бултър ще се стреми да достигне до четвъртфиналите в Маями.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker