Зак Хайман (EDM): +1.5 гола

BGBookmaker
март 23, 2024
129 Прегледи

Нашият избор: Зак Хайман (EDM): +1.5 гола

24.03.2024 00:07

Това би било красива приказка. Зак Хаймън, играч, привлечен в петия кръг преди 14 години, се превърна в елитен стрелец и днес за първи път в кариерата си ще може да достигне магическата граница от 50 гола. Той играе заедно с най-добрия играч в света Конър Макдейвид, чийто Едмънтън пътува днес до Торонто.

Което е значителен фактор Х. Хайман е роден в Торонто и прекарва първите шест години от кариерата си в неговите цветове. В момента той е на 48 гола, като му липсват два. Може ли да го направи днес пред очите на семейството, приятелите и бившите си фенове? Със сигурност е реалистично, той вкара два гола в последния си мач срещу Бъфало. Миналата седмица пък отбеляза хеттрик.

Той е пример за играч, който, когато вкара един гол, добавя още един. Общо има 10 мача, в които е вкарал поне два гола, включително четири хеттрика. 26 гола са отбелязани само в 10 различни мача. Хайман е типичен играч от предната част на терена. В последните си пет мача той има 21 изстрела от слот – най-много в НХЛ. Той има рейтинг на очакваните голове 3,7 – вторият най-висок след Брейди Ткачук.

Освен това в последно време Торонто има трагичен процент на стрелба от къса дистанция – едва 62% в предишните четири мача. А Хаймън е неизменна част от първата силова игра на Ойлърс, където се е отчел и с 13 гола.

На какво да заложим:

Хайман притежава всичко – мотивация, форма и способности. Ако се страхувате от високи коефициенти, опитайте тук. Хайман се нуждае от два гола, за да достигне магическите 50, и тази вечер е мачът, в който да го направи.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker