Пардубице – Храдец Кралове: 1

BGBookmaker
март 23, 2024
126 Прегледи

Нашият съвет: Пардубице – Храдец Кралове: 1

23.03.2024 17:00

Пардубице затвърждава ролята си на фаворит в четвъртфиналната серия срещу Храдец Кралове. Най-добрият отбор от редовния сезон води с 3:1 победи в мачовете, като след две домакински победи успя да спечели веднъж и на леда на съперника. Петият мач от тази серия ще се играе отново в Пардубице, където домакините ще се опитат да достигнат до полуфиналите.

Последната среща предложи необичайно дефанзивно зрелище. Пардубице се нуждаеше само от един гол, отбелязан от Паулович в шестата минута, и стигна до крехка победа с 1:0. Като цяло мачовете в Храдец бяха малко встрани от тенденцията, зададена в началото на четвъртфиналите в Пардубице, когато и в двата мача имаше много голове и твърд хокей, често надхвърлящ границата.

Храдец ще има въображаем нож на гърлото си в събота. Ако гостите не успеят да постигнат успех и да спечелят на леда на Пардубице за първи път от февруари 2022 г., сезонът им ще приключи. Заради това те ще се опитат да създадат натиск и да играят офанзивно, за да вземат бързо преднина, но това ще отвори вратички и за контраатаки. А Пардубице, които бяха най-добрият офанзивен отбор в лигата през редовния сезон, могат да накажат такива неща.

На какво да заложим:

Пардубице имат шанс да сложат край на четвъртфиналната си серия с Храдец пред собствена публика. Те ще се възползват от тази възможност със сетни сили и ще постигнат важна победа в събота, която ще ги изпрати на полуфиналите.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker