Neumayer L. – Forejtek J.: 1

BGBookmaker
март 22, 2024
22 Прегледи

Нашият съвет: Neumayer L. – Forejtek J.: 1

22.03.2024 12:20

Йонаш Форейтек достигна до четвъртфиналите на ATP Challenger Tour за първи път от декември миналата година. Той премина успешно квалификациите в Задар, Хърватия, и се справи с два тежки трисетови мача в основната схема. С тези сравнително прилични резултати 421-ият играч в света ще излезе в петъчния сблъсък с австриеца Лукаш Ноймайер, който е класиран с 200 места по-високо в ранглистата и ще бъде хартиеният фаворит за сблъсъка.

Форейтек страдаше много от здравословни проблеми през последните години. Всеки път, когато изглеждаше, че най-накрая е хванал формата си, винаги се появяваше неуспех под формата на контузия. Естествено, поради това формата му изчезваше и чешкият тенисист на практика постоянно започваше от нулата. Естествено, това се отразява и на резултатите, от които бившият номер едно при юношите е крайно недоволен.

Австриецът Ноймайер ще играе втория си четвъртфинал през март. Първият път, когато той проби в топ 8, беше на бетона в Тенерифе. Сега играе на глина, която дори е любимата му настилка. И това се потвърди в Задар, където той отказа Доминик Тийм с 6:2, 6:1 в осмия кръг. Въпреки че Тийм отдавна не играе както преди (след контузия на китката той загуби най-голямото си оръжие, каквото беше смазващият му форхенд), това беше страхотен скалп за Ноймайер.

На какво да заложим:

Лукас Ноймайер успя да се справи с два мача в Задар, в които победи и двамата си опоненти. Форейтек, от друга страна, имаше трисетови битки и имаше известен късмет да стигне до четвъртфиналите. Австрийският тенисист ще потвърди ролята си на лек фаворит и ще продължи към полуфиналите.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker