Juventus – Genoa: 1

BGBookmaker
март 17, 2024
24 Прегледи

Нашият съвет: Ювентус – Дженоа: 1

17.03.2024 12:30

Домакинското равенство с Аталанта (2:2) беше шестият път в последните седем мача, в който Ювентус не успя да спечели и затова загуби второто място. Дженоа претърпя втора поредна загуба на последното си гостуване, когато падна от Монца (2:3) във вълнуващ домакински мач, и надеждите им да завършат в горната половина на таблицата значително намаляха.

Феновете дадоха ясно да се разбере недоволството им от представянето на Ювентус, а треньорът Алегри се оплака, че в определени моменти е имал нужда от повече подкрепа от стадиона. Сега домакините ще се надяват да бъдат спасени от завръщането на топ реализатора Влахович, който се отличи миналия път заради картоните, но отсъствието на плеймейкъра Рабио все още се оказва решаващо. Защитното звено обаче също не играе в идеално настроение, след като за първи път от почти две години насам получи гол в четири поредни домакински мача.

На Дженоа предстои второ поредно гостуване срещу силен съперник, тъй като в предишното след храбра борба загубиха от Интер с 1:2. Възпитаниците на Алберто Джилардино успяха да спечелят 13 точки навън този сезон (3-4-7) и определено можеха да се справят по-добре в някои случаи. Те обаче са сравнително успешни (1-1-2) на терена на отбори от горната половина на таблицата.

На какво да заложим:

Ювентус спечели само веднъж у дома в последните си четири мача (1-2-1), но преди това имаше серия от пет поредни победи тук. И ще я последват срещу Дженоа, които са побеждавали тук три пъти подред в измерванията на лигата.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker