Frosinone – Lazio: 2

BGBookmaker
март 16, 2024
20 Прегледи

Нашият съвет: Фрозиноне – Лацио: 2

16.03.2024 20:45

Фрозиноне загуби с 0:1 от застрашения от изпадане Сасуоло в последния кръг и предвид единствената им победа в предишните 15 мача в лигата, не можем да се учудим, че подопечните на Еузебио Ди Франческо се свличат към дъното на първенството. От друга страна, Лацио загуби за трети пореден път в първенството в последния кръг и трябваше да се сбогува завинаги с надеждите си за Шампионската лига, а другите европейски купи остават в голяма опасност за тях. В резултат на това треньорът Маурицио Сари подаде оставка.

Въпреки че Фрозиноне са спечелили 21 от 24-те си точки на собствен терен, те спечелиха само веднъж тук през новата календарна година (1-1-3), с което завършиха отстъплението си от славата. Що се отнася до последните 15 мача, то тогава, заедно със Салернитана, е най-лошият в лигата (6 точки), допускайки 36 гола в този период – най-много от всички страни.

Лацио далеч не се чувства комфортно, но като гост е един от по-добрите отбори, които може да предложи тазгодишната Серия А (6-1-7). След това гостите спечелиха три от последните си пет гостувания (всеки път на терена на отбор от долната половина на таблицата), два пъти с два гола разлика. Първата среща в края на декември завърши по същия начин (3:1).

На какво да заложим:

И нещо подобно може да се случи отново, тъй като Фрозиноне вече започнаха спада в представянето си в края на декември. Тогава Лацио спечели пет от осемте си гостувания на терена на отборите, които започват този кръг във втората половина на таблицата (5-1-2).

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker