Борнемут – Лутън: +2.5 гола

BGBookmaker
март 12, 2024
128 Прегледи

Нашият избор: Борнемут – Лутън: Голове: +2,5

13.03.2024 20:30

В миналия кръг Борнемут спаси точка при домакинството си на Шефилд Уензди (2:2) благодарение на първия гол на Енес Унал за клуба, но „черешките“ разбираемо бяха недоволни, че не успяха да спечелят трите точки в сблъсъка си с последния отбор в таблицата. Те ще могат да се поправят срещу друг съперник от зоната на изпадащите, тъй като Лутън, който взе точка от Кристъл Палас (1:1), пътува до техния стадион.

Възпитаниците на Андони Ираола за последен път спечелиха у дома в лигата на 26 декември, но все още имат достатъчна преднина, за да достигнат зоната на изпадащите. Все пак измъкването на два гола дефицит в последните 20 минути сега може да послужи като трамплин за по-добри резултати и може би дори повече отбелязани голове. Борнемут е отбелязал само 14 пъти у дома в 13 мача.

Лутън са отбелязали гол навън в шест поредни мача в лигата, но не успяха да спечелят последните си четири (0-2-2). Проблемът е най-вече в пропускливата защита, която вече е допуснала 30 гола на противниковия терен (резултат 17:30), девет от тях в последните три такива мача. Като цяло Лутън няма победа в шест поредни срещи в лигата и спасението им се усложнява.

На какво да заложим:

17-ият кръг може да бъде богат на голове. Борнемут се вдигна в края на последния си домакински мач, побеждавайки Бърнли (2:0) седмица по-рано. След това Лутън допусна 14 гола в последните си четири състезателни изяви, от което домакините трябва да се възползват.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker