Příbram – Líšeň: всеки отбор ще отбележи гол/NE

BGBookmaker
март 8, 2024
128 Прегледи

Нашата прогноза: Příbram – Líšeň: всеки отбор ще отбележи гол/NE

Нито един от двата отбора не започна добре пролетния дял на първенството, загубиха с по 0:1 и потвърдиха, че продуктивността е техен проблем.

Лисена посрещна най-зле защитаващия се отбор през есента, но дори и гостуването в Жижков не излекува стрелковото им безсилие. Когато мачът вървеше към неизбежно равенство, отборът от Бърно вкара от последна акция след корнер и се доближи опасно до зоната на изпадащите. За Лишень това беше седми мач през сезона в първенството, в който не отбелязаха гол. След домакинската победа с 4:2 над Б отбора на Спарта те са вкарали само веднъж в четири кръга. Ако Марвани не се пречупят, ще им бъде трудно да се спасят.

Дори Прибрам не е добре. Въпреки игровото и стрелковото превъзходство те загубиха в Опава, където загубиха трима играчи плюс треньора на вратарите Ладислав Майер с оглед на петъчната предколедна среща. Вратарят Мелихер е контузен, а Майер, стоперът Яхич и нападателят Антуи са изключени, докато опитният нападател Вагнер е аут. Предвид общия брой голове, отборът е вкарал само два гола повече от Лисена, който е най-зле в лигата със 17 гола.

На какво да заложим:

Не можем да очакваме престрелка с Литавка, тъй като и двата отбора не са вкарвали по едно и също време в последните три мача. След равенството без голове и двете домакинства бяха спечелени с по 2:0. В петък най-много един, по-скоро домакинският отбор, ще попадне в черното поле.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker