Сан Хосе – NY Islanders: 2

BGBookmaker
март 7, 2024
130 Прегледи

Нашият избор: Сан Хосе – Ню Йорк Айлендърс: 2

08.03.2024 04:37

На 20 януари новият треньор Патрик Рой се присъедини към Айлендърс и нещата се подобриха чувствително. Основните критики към предишния треньор Лейн Ламбърт бяха към слабата защита. При него очакваният брой отбелязани голове в мач пет на пет беше 2,82, а късите удари бяха трагични. Изстрелите към вратата редовно надхвърляха 35 и ако не беше страхотната вратарска работа, Айлендърс щеше да е в дъното на таблицата.

Под ръководството на Рой късите удари се подобриха съвсем леко (от 24-то на 18-то място), но при играта пет на пет нещата се подобриха до такава степен, че Айлендърс допускат само 2,1 очаквани гола на мач, което е най-доброто постижение в НХЛ. Сега те се представят отлично и в предни позиции. В последните си четири мача те отбелязаха 17 гола, което е средно по 4,25 гола на мач. Това е сегмент от последните десет дни, в които те са третият най-добре атакуващ отбор след Нешвил и Колорадо.

Не става дума толкова за добра игра на превъзходство или за доминация в стрелбата, а по-скоро за ефективност. В тези 4 мача те отправят средно по 28 удара към вратата, което е по-скоро средно за лигата. Но те са фантастични към задната част, където допускат средно само 25 удара, а тук е третата най-добра стойност. Днес те играят на терена на слабия Сан Хосе, който вкарва един гол след друг, но допуска още по-често. През последните десет дни „акулите“ имат дефицит от 23:37 попадения, което е най-лошото постижение в НХЛ.

На какво да заложим:

Акулите играят хокей и имат ужасни дупки в защитата си. Последният път, когато играят за обнадеждаващ резултат, както направиха срещу Далас, е защото съперникът ги подценява. Но те се борят срещу организирани отбори, а Айлендърс играят много добре систематично в момента. Билетът е чиста двойка.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker