České Budějovice – Karlovy Vary: 1

BGBookmaker
март 6, 2024
23 Прегледи

Нашият съвет: Чешке Будейовице – Карлови Вари: 1

06.03.2024 17:30

Предварителният кръг на плейофите в Екстралигата започва в сряда. В една от четирите серии до три победи един срещу друг ще се изправят фаворитите Чешке Будейовице и Карлови Вари, които ще се опитат да изненадат фаворита.

Чешке Будейовице не завърши положително редовния сезон, като в последния кръг претърпя тежък разгром с 2:7 срещу Пардубице. Иначе те могат да бъдат доволни от резултатите през последните две седмици, тъй като преди това неприятно поражение успяха да спечелят три поредни пъти. По време на тази поредица те победиха и Карлови Вари с 3:0.

Въпреки че енергетиците направиха много добър край на редовния сезон, побеждавайки Спарта с 5:1 и Кладно с 4:1, представянето им през предходните седмици беше отчайващо. От края на януари те са изиграли тринадесет кръга и десет пъти са напускали леда с поражения. Това е основната причина Карлови Вари да завърши на единадесето място в таблицата на Екстралигата и да трябва да играе срещу фаворизирания Будейовице, който е шести.

На какво да заложим:

Докато през първата половина на сезона Карлови Вари успява да победи Чешке Будейовице два пъти, с наближаването на края на редовния сезон и преминаването на отборите на по-високо ниво на представяне, Чешке Будейовице печели два пъти с по 3:0 (веднъж у дома и веднъж навън). Тази тенденция ще се запази и в началото на серията и Будейовице ще вземе преднина.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker