Inter – Genoa: Inter +2,5

BGBookmaker
март 4, 2024
21 Прегледи

Нашият съвет: Интер – Дженоа: Интер ще даде +2,5

04.03.2024 20:45

Интер разгроми Аталанта с 4:0 в последния кръг на Шампионската лига и увеличи преднината си на върха в надпреварата на респектиращите 12 точки. Дженоа, един от четирите отбора, които успяха да обърнат Нерадзурите този сезон, сега се отправят към техния стадион, след като първата среща завърши с равенство 1:1.

Възходящият Интер обаче вероятно няма да се уплаши твърде много от този факт. Възпитаниците на треньора Индзаги се намират в страхотна форма, като в последните си четири мача в първенството вкараха по точно четири гола и с 67 гола в първенството влязоха в този уикенд като най-резултатния отбор във всички пет водещи първенства в Европа. Интер дори все още има шанс да счупи настоящия рекорд в Серия А от 102 точки.

Новакът от Генуа продължава да се представя стабилно, като последния път победи Удинезе с 2:0 и с лекота задържа 12-ото място, а целта им остава горната половина на таблицата. Тимът на Алберто Джилардино е само на три точки от това място, а и да не забравяме, че гостите нямат загуба навън вече пет поредни мача, като последният път беше равенство 1:1 в Неапол.

На какво да заложим:

Ще видим ли поредната стрелба на лидера в лигата? Настоящата форма и историята предполагат това. Всъщност, освен че вкара 16 гола в последните четири мача в лигата, Интер е отбелязал същия брой голове в предишните си четири домакински мача срещу Дженоа.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker