Pardubice – Plzeň: победа като гост – 2

BGBookmaker
март 2, 2024
131 Прегледи

Нашият съвет: Пардубице – Пилзен: победа на гостите – 2

02.03.2024 18:00

Западнобеломорските футболисти трябваше да играят мач за купата в Яблонец във вторник, но той беше отложен заради мъгла. Отборът съхрани силите си преди уикенда и ще се опита да надгради добрите резултати от FORTUNA:LIGA.

През пролетта Пилзен вече спечели десет точки, като в последните три мача запази чиста мрежа. Единственият им гол бе от дузпа. През есента западняците спечелиха с 6:2 у дома и този път също ще стигнат до успеха в края. Шулц, който е най-добрият реализатор в състезанието с единадесет гола, е страхотен голмайстор, а Москера, който усети шанса за основа, се издига. Томаш Чори също може да се изяви, той може да използва физическите си параметри и най-вече опита си срещу неопитните стопери на Пардубице. Освен това високият почти два метра нападател може да играе на ръба на правилата, което ще бъде трудно за защита на Пардубице.

Въпреки че домакините влязоха добре във втората половина на състезанието и започнаха да трупат точки, неопитният отбор има своите граници, което показа преди седмица срещу Славия (0:3). Той все още не е топ съперник във ФОРТУНА:ЛИГА, особено с липсващите Патрак и особено Главати. И двамата играчи имат жълти картони, но Главати е абсолютно ключов за играта на отбора в нападение. Пардубице може да победи Пилзен у дома и поне през първото полувреме ще окаже съпротива благодарение на голямата си физическа подготвеност, но ако отборът получи първи гол, обикновено моралът на неопитния отбор се срива.

На какво да заложим:

Плзен спечели четири от последните пет двубоя и този път е фаворит по документи. Има огромна разлика в продуктивността между двата отбора, така че билетът принадлежи на номер две.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker