Чешке Будейовице – Кладно: Резултат от мача и брой голове в мача/České Budějovice/- 6.5

BGBookmaker
февруари 29, 2024
128 Прегледи

Нашият съвет: Чешке Будейовице – Кладно: Резултат от мача и брой голове в мача/Ческе Будейовице/- 6.5

01.03.2024 17:30

Домакините от „Мотор“ отново са в обсега на прякото участие в четвъртфиналите на плейофите. Те изостават само с една точка от четвъртото място на Комета. След победата с 3:0 в Карлови Вари, южночехите победиха у дома третия в класирането Тринец с 5:2. Будейовице се представи отлично в двубоя с Оселар, което доведе до преднина от 4:0 след втората част и заслужени и важни три точки. Ян Стръмен, който замени несигурния Доминик Храчовина в предишните двубои, допринесе значително за двете победи. Ян Ордош, който в момента е най-добрият реализатор на отбора, също навлезе във форма, като се разписа четири пъти в последните два двубоя.

Гостите от Кладно, след като поражението им с 0:5 у дома от Млада Болеслав определено ги обрече на трети пореден бараж, изненадващо спечелиха последните два кръга. Първо рицарите победиха Тринец с 5:2, а след това и Литвинов с 2:0 в последния кръг. Първата чиста мрежа запази Марекс Митенс, който направи 35 успешни спасявания срещу Верва. Иржи Тихачек продължава да бъде най-изявената фигура в отбора. Двадесет и една годишният защитник беше успешен и при двете гореспоменати победи и е само на три точки от изравняването на историческия рекорд на Мартин Хамрлик.

На какво да заложим:

Ако Мотор иска да мисли за класиране в четворката, задължително трябва да спечели три точки срещу Кладно. И двата отбора са си отбелязали само по два гола в последните два кръга, така че ще добавим по-малкия брой отбелязани голове към победата на домакините.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker