Lehecka J. – Fucsovics M: 1

BGBookmaker
февруари 27, 2024
22 Прегледи

Нашият съвет: Lehecka J. – Fucsovics M: 1

27.02.2024 11:00

Иржи Лехка, който спечели първата си титла от АТП в Аделаида през този сезон, имаше разочароващо представяне на европейските турнири на закрито в Марсилия и Ротердам. В Ротердам обаче той също плати цената, когато се сблъска с фаворита Хуберт Хуркач, от когото загуби в първия кръг едва в тайбрека на третия сет, когато не успя да реализира мачбол.

Явно иска да оправи настроението си, като се премести на открит бетон. В Обединените арабски емирства, по-конкретно на престижния турнир в Дубай, той ще се изправи срещу унгарския квалификант Мартон Фучович, което не е толкова лош жребий предвид качественото и наистина силно поле, което се е събрало в Дубай.

През този сезон унгарецът е спечелил само два мача в основните турнири срещу играчи, които са в долните нива на топ 100 на световната ранглиста. В Дубай му се наложи да играе квалификационен мач, в който се изправи срещу двама играчи от втората стотица на света. Бившият тридесет и първи в света просто не преживява идеална година.

На какво да заложим:

Лехка ще разчита на отличния си сервис, който се е подобрил значително благодарение на влиянието на Томаш Бердих. Фучович няма да има отговор на това и в крайна сметка ще падне в напрегнато състезание.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker