Ню Джърси – Тампа Бей: над 6.5 гола

BGBookmaker
февруари 25, 2024
94 Прегледи

Нашият избор: Ню Джърси – Тампа Бей: Над 6,5 гола

25.02.2024 19:07

Неделната програма на НХЛ включва мач между Ню Джърси и Тампа Бей. И двата отбора успяха да спечелят в събота – Дяволите победиха Монреал у дома, а Светкавицата спечели на леда на Ню Йорк Айлендърс. С тези победи и двата отбора наваксаха загубите си от предишните мачове, тъй като Ню Джърси загуби последните си два мача, а Тампа дори падна три пъти поред.

Това ще бъде третият път, в който двата отбора играят помежду си. През януари Тампа спечели и двата домакински мача, като първо спечели с 4:3 в средата на месеца, а след това надигра Ню Джърси с 6:3 в края на януари.

Именно по-големият брой голове би могъл да подправи този пикантен мач. Тампа има рекорд от 202:200 в 59 мача. Тъй като от началото на сезона имат доста сериозни слабости в защитен план, те изпитват затруднения да играят в нападение. Резултатът от това е средно по 6,8 гола на мач. В същото време Ню Джърси също има проблеми в задната линия, като в 57 мача е записал резултат 190:199, което също прави средно по 6,8 гола на мач.

На какво да заложим:

В мачовете на Ню Джърси и Тампа се отбелязват много голове, дори и в мачовете „гръб в гръб“. В допълнение към залозите за точки или стрелци, възможността за седем или повече гола е много изкушаваща.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker