Барселона – Хетафе: 1

BGBookmaker
февруари 24, 2024
127 Прегледи

Нашият съвет: Барселона – Хетафе: 1

24.02.2024 16:15

С малко преувеличение може да се каже, че феновете на дефанзивния футбол са отбелязали този двубой в червено в календарите си. В последните четири сблъсъка между Барселона и Хетафе е бил отбелязан един-единствен гол, с който Педри реши победата с 1:0 на „Камп Ноу“ през предходния сезон. Останалите три мача винаги са завършвали с безголови равенства.

Барселона се надява, че съботният сблъсък с Хетафе ще развали тази тенденция. Ако спечелят, възпитаниците на Хави могат поне временно да излязат на второ място, изпреварвайки с две точки по-богатия Жирона. Освен това Барселона със сигурност би искала да зарадва своите привърженици за по-дълъг период от време, което не успя да направи в предишните си домакински мачове. Те загубиха от Виляреал (3:5), едва се наложиха над Осасуна (1:0) и загубиха две точки от предпоследния Гранада (3:3).

На какво да заложим:

Няколко неубедителни представяния на Барселона напоследък и солидната форма на Хетафе, който загуби само от Реал Мадрид в предишните пет кръга (0-2, 2-2-1 рекорд в петте кръга), повишиха коефициента до единица на прилично ниво. В сряда Барселона върна обещаващ резултат от първия осминафинал на Шампионската лига в Неапол (1:1), а с Левандовски в добра форма, който вкара в четири поредни състезателни мача, Барселона би трябвало да се справи с домакинския двубой с десетия Хетафе. Номер едно.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker