Гърция – Чехия: победител Гърция -9,5 точки

BGBookmaker
февруари 23, 2024
130 Прегледи

Нашият съвет: Гърция – Чехия: победител Гърция -9.5 точки

23.02.2024 20:00

Баскетболистите на Чехия ще влязат в квалификациите за ЕвроБаскет 2025 с мач в Гърция, където ще бъдат категоричен аутсайдер.

След година и половина в националния отбор се завръща пойнт гардът Томаш Саторански, като последният му мач беше срещу Гърция в осмия кръг на Европейското първенство, където загубихме с 88:94. Но тогава имахме много по-силен отбор, отколкото този път. Освен всичко друго липсва съотборникът на Саторански от Барселона, пивотът Ян Весели, който предпочете да почива през трудния сезон. В крайна сметка Саторански пристигна уморен след уикенда с три мача за Купата на Испания. Националният отбор има и нов треньор – Диего Окампо, който започна миналото лято с неуспешна предолимпийска квалификация.

Гърция също има нов треньор, като Василис Спанулис пое националния отбор след проваленото Световно първенство (15-о място), а при дебюта му Пирея ще бъде домакин на олимпийска квалификация през юли. Мачът ще се играе в залата на „Олимпиакос“ за 15 000 зрители и въпреки че тя се нарича „Арена на мира и приятелството“, чешките баскетболисти ще имат адска обстановка, която ще бъде първа за някои играчи. Качеството на баскетбола явно е на страната на гърците, които имат единадесет играчи, играещи в Евролигата тази година.

На какво да заложим:

За чешкия отбор мачовете в групата срещу Великобритания и Холандия ще бъдат решаващи, а срещу Гърция може да бъде само приятна изненада. В Пирея те ще се поддадат на обстановката и домакинските качества и в крайна сметка ще загубят с двуцифрена разлика.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker