Juraj Slafkovsky (MTL): повече от 0,5 точки

BGBookmaker
февруари 21, 2024
95 Прегледи

Нашият избор: Juraj Slafkovsky (MTL): повече от 0,5 канадски точки

22.02.2024 01:07

Феновете на канадските отбори в НХЛ понякога могат да станат много нетърпеливи. Когато избор № 1 в Драфта на НХЛ през 2022 г., 19-годишният слаб словак Юрай Слафковски, се бори в първия си сезон, те бяха мрачни. Той имаше физика за НХЛ, но не беше готов. Мрачното им настроение се засили в началото на този сезон, когато в първите си 17 мача той имаше едва 1+2. Слафковски не вярваше в себе си. Беше ужасно строг към себе си и канадците рискуваха много, като му позволиха да продължи да играе в НХЛ. Но роденият в Кошице играч постепенно се ориентираше в ситуацията. Започна да използва повече тялото си, вкарвайки някои важни голове. Изведнъж се озова в първата линия заедно с другите млади звезди Ник Сузуки и Коул Кофийлд – линията, за която феновете мечтаеха. И той наистина започна да доминира.

В шестте мача след Мача на звездите Слафковски има показатели 5+5. Той има 20 удара към вратата. Канадците като отбор не са толкова успешни в момента, като са спечелили само три от последните си единадесет мача, но не това е най-важното. Става въпрос за това, че Слафковски поема отбора. Че той се е превърнал в лидер. Това е точно обратното на това, което преживя през есента, когато предпочиташе да се крие в ъгъла. Сега той е уверен, че може да сплоти отбора, че няма да обърка нищо. Само Сузуки има повече точки (само с една) от 1 февруари насам от него. Сега той е лидер.

На какво да заложим:

Слафковски изигра почти 24 минути в последния мач срещу Вашингтон. Това беше отклонение, но в предишните пет мача той никога не слезе под 19 минути и половина. Той играе на първо превъзходство, а също така и на дузпи. Той има самочувствие на водещ отбор. С това натоварване и увереност би трябвало да отбележи срещу Бъфало тази вечер. Коефициентът за него е много приличен.

Доверие: 6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker