Ostapenko J. – Kalinskaya A.: 1

BGBookmaker
февруари 21, 2024
22 Прегледи

Нашият съвет: Остапенко Й. – Калинска А.: 1

21.02.2024 10:15

Преди този сезон малцина биха предположили, че една от най-добрите тенисистки ще бъде латвийката Йелена Остапенко. И наистина, 26-годишната тенисистка вече проби до деветото място в световната ранглиста, като спечели 16 от 19 изиграни мача и отпразнува титлите в Аделаида и Линц. Това, което е такъв скъпоценен камък, е, че и трите ѝ поражения дойдоха в мачове срещу Виктория Азаренка, която се превърна в нещо като нейна заклета врагиня досега през сезона.

Остапенко успя да победи Си-Джу Уан и Лулу Сун на провеждащия се в момента турнир от сериите 1000 в Дубай, като се класира за осмия кръг след безпроблемна победа с 6:4, 6:3. В следващия кръг тя може да играе срещу световната номер 40 Анна Калинская, която ще се стреми да си отмъсти за миналогодишното поражение в Аделаида.

Калинска може и да блесна тази година, като достигна до четвъртфиналите на Откритото първенство на Австралия, но иначе я очаква друг значим резултат. Миналата седмица тя отпадна в първия кръг срещу Каролина Плишкова, а от уикенда насам играе в Дубай, където трябваше да се класира. Така че й остават четири мача в краката.

На какво да заложим:

Остапенко се намира в страхотна форма и в момента е петата най-добра тенисистка за сезона според класацията на WTA Race. Тя ще затвърди формата си срещу Калинская и ще се класира на четвъртфинал.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker