Векич Д. – Сабаленка А.: Сабаленка А. -5,5 скъпоценни камъка

BGBookmaker
февруари 20, 2024
95 Прегледи

Нашият съвет: Векич Д. – Сабаленка А.: Сабаленка А. -5,5 скъпоценни камъка

20.02.2024 09:15

Арина Сабаленка се завръща на кортовете за първи път след Откритото първенство на Австралия, където преди няколко седмици спечели втората си титла от Големия шлем в кариерата. Тя на практика стигна до титлата, като спечели всичките си седем мача, без да загуби сет.

За завръщането си тя избра турнира в Дубай, където най-добрият ѝ резултат досега е трикратно достигане до четвъртфинал. Тази година тя би искала да прекъсне това и откриващият ѝ мач ще ѝ предложи сравнително лесна съперничка в лицето на хърватката Дона Векич, която е побеждавала пет пъти.

Двайсет и седем годишната Векич откри турнира в Дубай в първия кръг (в който Сабаленка имаше пропуск), побеждавайки в два сета китайката Син-Ю Уанг. Това обаче е малко по-различно ниво на съперничка от световната номер две и шампионка от Големия шлем Сабаленка.

На какво да заложим:

Сабаленка е явен фаворит в този мач. Миналата година тя победи хърватката в два сета на бетонния корт в Мелбърн с 6:3, 6:2. Тя ще надгради този резултат в Дубай и ще спечели с поне шест гейма разлика.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker