Pliskova Ka. – Krueger Ashlyn: Pliskova Ka. -2,5 скъпоценни камъка

BGBookmaker
февруари 20, 2024
89 Прегледи

Нашият избор: Плишкова Ка. – Крюгер Ашлин: Плискова Ка. -2,5 скъпоценни камъка

20.02.2024 13:00

Каролина Плишкова не изигра полуфиналния си мач срещу Иза Свитек миналата седмица поради болки в кръста. Голяма роля за този ход изигра и умората, тъй като чешката тенисистка беше изиграла осем мача за осем дни и, както се казва, си беше изцапала ръцете. След няколко дни почивка тя взе още един мач в понеделник, този път в първия кръг на турнира от сериите 1000 в Дубай, побеждавайки китайката Шуай Джан.

Тъй като Плишкова изобщо не игра на полуфинала в Доха, серията ѝ от победи не беше прекъсната и тя спечели десетия си пореден мач. След това тя ще се опита да постигне единадесетата си победа във вторник, когато ще се изправи срещу едва деветнадесетгодишната Ашлин Крюгер.

Американката победи французойката Каролин Гарсия в три сета в откриващия кръг, за да се реваншира за колебанието си в Доха, където отпадна в първия кръг. Общо през този сезон тя е спечелила седем мача и е загубила шест. Въпреки това, тя е спечелила по-голямата част от мачовете си в квалификациите (общо пет).

На какво да заложим:

Плишкова се намира в страхотна форма и ще влезе във втория кръг в Дубай като фаворит. Предвид представянето ѝ през последните няколко седмици, ще бъде голяма изненада, ако тя не победи младата и неопитна американка. Коефициентът може да бъде приятно увеличен чрез лек хендикап.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker