Питсбърг – Лос Анджелис: 1

BGBookmaker
февруари 19, 2024
94 Прегледи

Нашият избор: Питсбърг- Лос Анджелис: 1

19.02.2024 00:07

Днес в Питсбърг ще има голямо тържество. Номер 68 на Яромир Ягър ще влезе под тавана на залата и Ягър официално ще се помири с първия си отбор в НХЛ. От няколко дни Ягър е в Питсбърг и можем да кажем, че „Ягрмания“ наистина се възцари. Чешката легенда вече се срещна с Марио Лемие на вечеря и проведе тренировка с настоящия отбор. Звездите Сидни Кросби и Евгени Малкин се възхитиха от факта, че могат да бъдат на един и същи лед със своите модели за подражание. Стотици фенове го аплодираха.

Ягър вече е имал няколко други формалности. На един от банкетите той дори коментира напускането си на отбора, което много фенове приемат като предателство. Но изглежда, че всичко е запалено и тази вечер в мача срещу Лос Анджелис ще бъде истинско шоу. Ягър е икона в Питсбърг. Може би не толкова голям, колкото Лемие или дори Кросби, но ще върне феновете в 90-те години, когато Ягър доминираше. Това ще бъде огромна мотивация за настоящите играчи. Те ще присъстват на церемонията.

Американците знаят как да правят шоу и да се надяваме, че днес то ще бъде грандиозно и ще сплоти отбора за страхотно представяне. Фактът, че Лос Анджелис е на път, като играе за втори пореден ден с пътуване и четвърти в последните шест, също може да се окаже предимство. Кралете ще бъдат уморени.

На какво да заложим: Кросби ще го поеме върху себе си. Той няма да позволи нищо да развали нощта на Джагър тази вечер. Питсбърг ще се възползва от страхотната атмосфера в залата тази вечер и ще победи уморен съперник.

Доверие: 8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker