Sparta – Liberec: всеки отбор ще отбележи гол – ДА

BGBookmaker
февруари 18, 2024
131 Прегледи

Нашият съвет: Спарта – Либерец: всеки отбор ще отбележи гол – ДА

18.02.2024 18:00

Преднината на Спарта у дома пред втория Славия в таблицата на FORTUNA:LIGA намаля, но парадоксално се увеличи, тъй като в сряда не се очакваше загуба на точки от съперника им на почвата на слабия Злин.

На Спарта предстои мач от Лига Европа в четвъртък в Истанбул, Турция, и реванш с Галатасарай на Летна. Изключително труден съперник и пътуването може да вземат своето. Спарта имаха много малко време за подготовка за мача с Либерец и треньорът Приск трябва да се ангажира с ротация на състава, което не винаги означава запазване на силата на стартовата единадесеторка едно към едно. Във всеки случай Спарта все още не е загубила точка у дома и обикновено играе добър футбол пред препълнената Летна във всякаква формация. Неслучайно отборът разполага със страхотни бройки както в края на терена, така и в посока назад. Панак, който трябва да почива в седмиците за купата, ще се появи на стопер, а зимното попълнение Солбакен също може да получи повече пространство. Грийн или Тучи също дават заявка за минути.

Либерец влезе в пролетната фаза с победа над Сигма с 2:0 и отборът е в отлично здраве. Те очакват с нетърпение Спарта, като наскоро успяха да победят действащия шампион на свой терен. Слован успя да вкара поне един гол пет поредни пъти в Летна, отборът се чувства комфортно, когато играе на почивката. Либерец има редица млади играчи в състава си, но това означава, че отборът е добър по отношение на скоростта и тичането, което създава проблеми на всеки съперник. При всички положения северночехите едва ли могат да мислят за победа, защото през настоящия сезон нямат победа на чужд терен и едва ли ще започнат на терена на Спарта.

На какво да заложим:

По отношение на цифрите, Спарта е явен фаворит, те не са загубили точка у дома, гостите все още не са спечелили навън, но вграденият мач с Галатасарай променя малко баланса на силите и домакините ще бъдат по-нетърпеливи да спечелят, отколкото се очаква, тъй като и двата отбора могат да бъдат в предни позиции, което означава, че Спарта ще трябва да вкара поне два пъти по пътя си към победата, BetBuilder има мача.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker