Kometa Бърно – Кладно: Победител и първи отбор брой голове Kometa/+3,5 гола

BGBookmaker
февруари 16, 2024
89 Прегледи

Нашият избор: Kometa Brno – Kladno: Победител и първи отбор брой голове Комета/+3,5 гола

16.02.2024 18:00

Серията без победа на Кладно бавно, но сигурно се превръща в голям срам за лигата и особено за централните бохеми.

Седемнадесет поредни мача футболистите на Кладно не успяват да спечелят и няма причина това да се обърне. Отборът е паднал психически, съставът също е измъчван от отсъствия. В последните няколко мача отборът игра само с трима нападатели, което отнема от силата им. Отборът на гостите ще доиграе сезона и ще се съсредоточи върху баража, който Кладно няма как да избегне. Мотивацията на отбора е трудно да се оцени, така че няма да е изненада да видим още по-високи поражения като загубата с 2:7 от Либерец в последния кръг.

Бърно, от друга страна, е в криза, Комета хвана фаза и се бори за четвъртото място, а Либерец има три мача до края. Мачът у дома срещу Кладно е задължителен и в него няма съмнение за победителя. През този сезон Комета успя да победи Кладно с 8:1 и ще се разпише и този път. Струва си да поставите продуктивни играчи в билета като голмайстори или да заложите на точка. В последните мачове националният защитник Газда играе добре и може да отбележи точка. Твърд удар, високи минути, преглед на играта и добро пързаляне са силните страни на домакинския състезател. Неслучайно той има 16 гола и е най-добрият реализатор на отбора. Якуб Флек е най-резултатният играч с 40 точки (14+26), следван от Ян Шчотка (4+26).

На какво да заложим:

Комета е изявен фаворит, като освен на победата може да заложите и на броя на головете в мача. Комета ще вкара поне четири пъти, което все пак ще е наполовина по-малко голове, отколкото в последния им мач в Бърно.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker