Спарта – Пилзен: Спарта -1,5

BGBookmaker
февруари 14, 2024
87 Прегледи

Нашият съвет: Спарта – Пилзен: Спарта -1.5

14.02.2024 19:00

Домакините се върнаха в играта и на първото място в редовния сезон преди националната пауза, но след победата в понеделник в Пардубице изостават на пет точки от източните чехи с допълнителен мач.

Спарта не може да си позволи ново колебание, победата над Западна Чехия, особено у дома, е задължителна. Пражкият клуб в момента е в добро настроение, след като спечели четири поредни пъти, така че формата на отбора е добра. По-голямата част от състава имаше пълноценна почивка, само Хорак и Кемпни бяха заети заради националния отбор. Но и двамата са опитни играчи и знаят как да работят с телата си. Спарта се е изправяла три пъти срещу индийците през настоящия сезон и всеки път е имало победа в редовното време и поне три гола в мрежата на съперника. Възпитаниците на треньора Грос би трябвало да са продуктивни и този път, като през сезона са отбелязали 145 гола в 45 мача, което дава средно по три гола на мач.

В сравнение с тях Пилзен е далеч назад. За да бъдат нещата още по-лоши, шведският нападател Сьодерлунд се контузи в понеделник и ще отсъства известно време. В същото време шикът от северната част на Европа има добри показатели в нападение, които ще липсват на отбора. Гостите се намират на противоположния полюс на таблицата, като за същия период са събрали три поражения и една победа. Освен това Плзен е много по-слаб навън, отколкото у дома, и заедно с Болеслав са спечелили най-малко точки в цялата лига (16).

На какво да заложим:

Победата на Спарта е подкрепена от офанзивните и дефанзивните цифри, както и от взаимния рекорд от настоящия сезон, като този може да бъде подобрен в рамките на хендикапа, Спарта ще спечели с повече от един гол в сряда, като за това често помага фактът, че отборът, който губи с гол (или два), често отзовава вратаря.

Доверие:

9/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker