22Bet Сомалия

BGBookmaker
юли 27, 2024
76 Прегледи

Сомалия е сред най-бедните страни в света. Тя заема второто позорно място. Страната е предимно мюсюлманска, като 99 % от населението се изповядва като мюсюлмани. Тази страна се бори не само с бедността, но и с гражданската война. Законът в Сомалия е силно обвързан със съдържанието, произтичащо от Корана, така че в тази страна хазартът е незаконен. Освен това онлайн хазартът също е технически незаконен, въпреки че може да се каже, че сомалийците имат широко отворен прозорец за възможности с чуждестранните букмейкъри.

История на хазарта в Сомалия

Всъщност хазартът в Сомалия винаги е оставал незаконен. Сомалия е бивша италианска колония и тогава на гражданите не е било позволено да използват букмейкърски услуги. Наложената забрана на хазарта е следствие от преобладаващо мюсюлманското население в страната. Ислямският закон категорично забранява използването на игри на късмета. Това се третира като морално и криминално престъпление, въпреки че при анализа на този аспект в други мюсюлмански държави се наблюдава съвсем различен подход в тази страна.

В Сомалия няма законни хазартни операции, но обществеността е склонна да участва в държавната лотария. Въпреки съществуващата забрана сомалийците могат да изберат да участват в незаконни организации за залагания. Лицата, уличени в хазарт, могат да бъдат публично бичувани – традиционно ислямско наказание.

22bet Somalia

Онлайн хазартът, въпреки официалната забрана, всъщност не се прилага. На първо място това се дължи на много ниското ниво на достъп до интернет, както и на продължаващата гражданска война, която насочва вниманието на държавата към съвсем други аспекти. Освен това действащото законодателство в никаква степен не е в крак с технологичния напредък.

Как 22Bet Сомалия привлича нови потребители?

За жителите на Сомалия 22Bet Сомалия има много широка оферта. На първо място, вниманието привлича много широкият набор от залози, които могат да бъдат направени. Играчите могат да залагат на отборни спортове, контактни спортове, както и на индивидуални спортове. Освен това се предоставят и други възможности за залагане. В 22Bet Сомалия най-популярните спортове сред потребителите са баскетбол, сноуборд, волейбол и хандбал. Освен това сомалийците с удоволствие избират залозите на шахмат.

Всеки сомалиец, който реши да си открие сметка в 22Bet Сомалия, може да се радва на атрактивни бонуси. Новите играчи, които желаят да правят спортни залози, могат да получат до 50 GBP. От друга страна, тези, които решат да използват казиното на 22Bet Somalia, могат да получат до 250 GBP допълнително. Освен това има и атрактивни бонуси за редовните играчи, които са много популярни – понеделник и петък доплащания. Спечелването на допълнителни безплатни средства им осигурява източник на допълнителни и страхотни забавления.

22BET ► Залагайте в 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker