22Bet Саудитска Арабия

BGBookmaker
юли 16, 2024
74 Прегледи

Саудитска Арабия, Кралство Саудитска Арабия, е най-богатата държава на Арабския полуостров. Богатството ѝ се дължи в голяма степен на наличието на петролни залежи. Населението на Саудитска Арабия наброява 34,2 млн. души. Ислямът е доминиращата религия в страната. В резултат на това както хазартът, така и онлайн хазартът са незаконни, тъй като ислямското право съставлява значителна част от законодателството. Всъщност държавата контролира ли действията на своите граждани? Съществува ли вратичка, която позволява използването на чуждестранни букмейкъри?

Хазарт в Саудитска Арабия

Хазартът в Саудитска Арабия винаги е бил незаконен. В историята на страната не е имало момент, в който букмейкърите да са били разрешени. Силното влияние на религията върху законодателството на Кралство Саудитска Арабия е силно изразено. В тази радикална държава не може да се очаква различен подход.

Забраната на хазарта произтича от съществуващия закон шариат, който е неразделна част от това мюсюлманско кралство. Благодарение на богатството на държавата, тя успява сензационно да приложи тази разпоредба.

22bet Arabia Saudyjska

Саудитска Арабия е една от рядкостите сред мюсюлманските държави. В някои мюсюлмански държави хазартът е разрешен за туристи и емигранти. В тази страна няма такава възможност. Те също трябва да спазват тази забрана. За нарушаването ѝ има строги наказания, които се прилагат изключително бързо. Строгият контрол на интернет позволява да се изготвят доклади, показващи хора, използващи онлайн платформи за залагания.

Освен това се налагат все по-строги и по-тежки наказания за тези, които са извън страната и не се придържат към исляма. В Саудитска Арабия не е разрешен никакъв хазарт. Туристите трябва да бъдат особено чувствителни към тази забрана. Те могат да имат проблеми дори за това, че внасят в страната предмети, определяни като „хазартни инструменти“, като например тесте карти за покер.

От 2016 г. насам се обсъжда възможността за създаване на хотел с казино в националната столица. Той ще бъде предназначен изключително за туристи. Сега обаче разговорите са в застой и е много малко вероятно да се придвижат напред през това десетилетие. В Саудитска Арабия са разрешени само конни томболи, които се провеждат на пистата „Крал Азиз“ в Рияд и „Крал Халед“ в Таиф.

Имат ли саудитците някаква възможност да използват платформата 22bet Саудитска Арабия?

Цензурата, въведена в саудитския интернет, е една от най-строгите. Съществува правителствена система за филтриране, която е чувствителна към антирелигиозно съдържание, платформи за залагания и порнографски сайтове. Те се блокират от Националната комисия по комуникации и технологии. Следователно платформата 22bet Саудитска Арабия няма основание да започне дейност в страната. Самите граждани, въпреки нескритото си желание, определено се страхуват да използват тази платформа поради опасения от евентуални санкции. Това се отнася и за туристите.

22BET ► Залагайте на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker