22bet Република Доминиканска

BGBookmaker
юли 29, 2024
70 Прегледи

Доминиканската република много често погрешно се свързва с Доминиканската общност. Всъщност тя е разположена на остров Испаньола, който дели с Хаити, в Карибско море. Доминиканската република се причислява към страните, които едва пропълзяват на пазара на хазартни игри, въпреки че Карибският басейн стана известен със своите данъчни убежища и онлайн хазарт. И така, могат ли играчите от Доминиканската република да използват чуждестранни платформи за залагания? Има ли действаща платформа на 22bet в Доминиканската република?

История на хазарта в Доминиканската република

Икономиката, управлявана от правителството на Доминиканската република, я прави втората по големина в Карибския басейн. Не може да се отрече, че нейна огромна движеща сила са туристите, поради което, в допълнение към многобройните промоции в региона, страната се стреми да осигури възможно най-много развлечения за новодошлите. Това включва наличието и броя на казината на острова. Пандемията от коронавируси се отрази неблагоприятно на работата им, поради което се наложи няколко обекта да бъдат затворени. В миналото казината в Доминиканската република можеха да се използват само от туристи, но сега това могат да правят и местните жители. Ключът е казината да са част от хотели или да са в близост до тях.

22bet Republika Dominikańska

Онлайн хазартът беше легализиран сравнително бързо, тъй като това стана през 1998 г. със Закон 24-98, изменение на основния закон за хазарта: Закон 351. Това обаче не се отнасяше за онлайн казината. Те, от своя страна, бяха легализирани осем години по-късно, през 2006 г. В Доминиканската република има монопол, собственост на Amaya Gaming, и на редовните субекти не е позволено да приемат играчи, идващи от Доминиканската република, по правни причини. Всъщност чуждестранните онлайн букмейкъри избират да приемат играчи от тази държава.

Работи ли платформата 22bet Доминиканска република в Доминиканската република?

Платформата за букмейкърски залози на 22bet работи с лиценз, получен в Кюрасао, който всъщност няма допирни точки с лиценза, изискван в Доминиканската република. Следователно на теория букмейкърът не би трябвало да предоставя услугите си на граждани на Доминиканската република. Всъщност букмейкърът 22bet също приема играчи от Доминиканската република на своята платформа, тъй като не попада в обхвата на доминиканското законодателство.

Платформата на 22bet за Доминиканската република е сравнително чест избор на тамошната общност и се оценява много положително от тях. Платформата на 22bet Доминиканска република им предоставя цяла гама от различни възможности, които те не могат да изпитат, когато използват лицензирани компании.

По-големият капитал им позволява да увеличат залозите си и същевременно им позволява да предоставят много по-високо ниво на обслужване от конкурентните субекти. 22bet Доминиканска република разполага както с добре развита секция за залагания, така и с добре функциониращо онлайн казино. Кулминацията на дейността на платформата са леснодостъпните промоции и бонуси, на които имат право както новите, така и редовните играчи.

22BET ► Залагайте на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker