Чикаго – Уинипег: 2

BGBookmaker
февруари 24, 2024
129 Прегледи

Нашият избор: Чикаго – Уинипег: 2

24.02.2024 02:37

Чикаго, който загуби десет от последните си единадесет мача, ще посрещне Уинипег на своя лед в събота вечер. В контекста на развитието на този сезон това е битка на Давид срещу Голиат, като този път Голиат има предимство.

Блекхоукс може и да притежават бъдещето благодарение на Конър Бедард, но настоящето със сигурност не е такова. Най-лошият отбор в цялата лига, с едно от най-слабите нападения и една от най-слабите защити, преминава през наистина тежък период, въпреки факта, че избор номер едно в последния драфт току-що се завърна на леда, след като счупи челюстта си.

От друга страна, Уинипег прави изключителен сезон, като основната причина за това е работата на елитната защита. Джетс са допуснали само 128 гола в 54 мача, а Конър Хелебайк е претендент за трофея „Везина“. Нито един отбор в лигата не е вкарал по-малко голове. Уинипег също така спечели четири от последните си пет мача.

На какво да заложим:

Уинипег е един от най-добрите отбори в Западната конференция, разполага с прецизна защитна линия, така че няма толкова голямо значение, че нападението му не е сред най-продуктивните. Чикаго не може да играе толкова добре срещу защитни отбори, така че си струва да добавите победа на Джет към билета.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker