Чехия – Великобритания: победител Чехия/+159.5 точки в мача

BGBookmaker
февруари 26, 2024
129 Прегледи

Нашият съвет: Чехия – Великобритания: победител Чехия/+159.5 точки в мача

26.02.2024 20:15

След очакваното поражение в гръцкия ад (64:72), чешките баскетболисти са в очакване на втория мач от европейската квалификация в Пардубице и това ще бъде голям мач срещу Великобритания. Макар че в Пирея можеха да поднесат само изненада, те трябва да спечелят у дома, за да се възползват от благоприятния квалификационен ключ, който ще изпрати три от четирите отбора на ЕвроБаскет 2025.

Чехите определено трябва да се активизират в нападение, защитата беше добра в Гърция, но с 38,3% успеваемост при стрелбата от игра те рядко печелят. Макар че все пак успяха да вкарат две точки (50%), само шест тройки от 26 опита са крайно недостатъчни. Именно благодарение на точната стрелба зад дъгата британците отпразнуваха домакинската си победа над Холандия (98:94), реализирайки дузина от тях, а освен това бяха точни от зоната за две точки и от линията за свободни удари. Британците имаха петима двуцифрени реализатори, а нападението бе водено от Люк Нелсън (14 точки, 12 асистенции), но той не дойде в Пардубице.

Националният отбор ще започне само с една козметична промяна, като пивотът на Нимбурк Любош Ковар ще бъде заменен от крилото на Дечин Матей Свобода. Така или иначе, вторият мач би трябвало да е по-добър, все пак в Гърция беше суров. Но чехите най-накрая могат да се опрат на пойнт гарда Томаш Саторански, който се завърна в националния отбор след година и половина и отново показа, че е баскетболист с разлика, който прави съотборниците си по-добри. Представянето на всички ще расте у дома.

На какво да заложим:

След дефанзивния мач в Гърция можем да очакваме по-офанзивен баскетбол с честа стрелба за три точки, а по-слабата защита на Великобритания може да помогне. Комбинирайте победата на Чехия с повече от 159 точки в мача.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker