Чехия – Армения: мач/брой голове 1/+2,5

BGBookmaker
март 26, 2024
126 Прегледи

Нашият съвет: Чехия – Армения: мач/брой голове 1/+2,5

26.03.2024 20:00

Иван Хашек направи победен дебют с националния отбор, като в петък спечели с 2:1 в Норвегия.

Всяка победа е стимул да продължим да работим, но представянето не беше добро, отборът имаше повече късмет, отколкото разум. През първите петнайсет минути Сучек и компания на практика не преминаха половината, като скоро отборът можеше да бъде с повече от един гол разлика. В отбора липсваше сплотеност, потвърди се, че някои играчи са извън форма. Номинацията на Зелени беше явен пропуск, който стана напълно очевиден, поне при Крейчи треньорът разбра, че при сегашната „фаза“ той не може да играе на стопер. Освен това отборът трябва да заиграе с Патрик Шик, който се нуждае от много по-добро обслужване от останалите, за да блесне.

Във всеки случай чешкият отбор показа голяма ефективност в края, отборът разполага с много прибрани и дублиращи играчи в средата на терена, което явно беше и целта срещу северняците. Във всеки случай можем да очакваме по-добра игра и представяне срещу Армения. Треньорът Хашек преглежда състава, като в игра трябва да се появят Хложек или Коварж, които не са толкова натоварени. Същото се отнася и за Юрашек, като и двамата съименници могат да влязат в игра.

Летна няма да бъде разпродадена във вторник, но атмосферата определено ще бъде по-добра, отколкото в Норвегия, където беше гробна тишина. Феновете ще тласнат националния отбор напред, а отборът ще иска да зарадва с нападателен футбол. След това индивидите ще имат един от последните си шансове да се борят за Еврото. Номинираните нападатели са предимно във форма, а към тях трябва да се добавят Шулц, Барак и Юрасек, които също имат потенциал за отбелязване на голове. Чехия би трябвало да успее да постигне още една победа срещу по-слаб съперник.

Представянето на Армения спадна през последните години, отборът не е толкова опасен, колкото преди четири години. Това може да се види в последните резултати на отбора, като гостите не са печелили седем поредни пъти. Ръководството се опитва да спре спада и през последните години натурализира няколко играчи от чужбина. Това би трябвало да помогне на Армения да вкарва голове, тъй като без Мхитарян те изпитват трудности отзад. Освен това защитата на чешкия тим все още си стъпва на краката под ръководството на Хашек, така че има шанс да отбележи гол.

На какво да заложим:

Чешкият отбор обикновено се справя добре в подготовката, много от офанзивните играчи имат стрелкова фаза. Отборът играе под напрежение у дома, което ще се отрази на броя на отбелязаните голове. Подопечните на треньора Хашек ще победят, в мача ще видим три гола, за което може да допринесат и гостите.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker