Ческе Будейовице – Литвинов: повече от 5.5 гола в мача

BGBookmaker
февруари 22, 2024
127 Прегледи

Нашият съвет: Чешке Будейовице – Литвинов: повече от 5,5 гола в мача

22.02.2024 17:30

В 48-ия кръг на Екстралигата един срещу друг ще се изправят съседите по маса. Седмият в класирането Мотор изостава с една точка от шестия в класирането Литвинов. Двубоят е решаващ и за четвъртото място, което гарантира четвъртфиналите на плейофите. Будейовице изостава на две точки от четвъртия Комета, а Верва на една, въпреки че и двата отбора са изиграли по един мач повече от Бърно.

След дивия мач във Витковице, който спечелиха със 7:5, Мотор гостува у дома на предпоследния отбор Млада Болеслав. Южночехите обаче не успяха да последват канонадата в Острава и паднаха с 0:1 от брусларите, въпреки че спечелиха ударите към вратата с разгромното 34:13. Ако Мотор иска да мисли за топ 4, ще трябва да започне да реализира шансовете си.

Гостуващият Литвинов взе само четири точки от последните си пет мача, като вкара общо 22 гола и спечели само в Млада Болеслав. В момента Верва има голям проблем в защита, а и вратарите им не са в най-добрата си форма. В последния кръг, въпреки че бяха по-активни в стрелковия отдел, подопечните на Карел Млейнек не успяха да се справят със съперника си благодарение на трите гола от Power Play на Тжинец и паднаха с 5:2.

На какво да заложим:

Като се има предвид позицията на двата отбора и важността на мача, можем да очакваме равностоен мач. В последните пет гостувания на Литвинов в редовното време са били отбелязани поне 5 гола. Затова избираме да заложим на по-големия брой отбелязани голове.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker