Тринец – Ческе Будейовице: Брой голове – 5,5

BGBookmaker
март 28, 2024
123 Прегледи

Нашият съвет: Тринец – Чешке Будейовице: Голове – 5,5

28.03.2024 17:00

Хокейната екстралига очаква с нетърпение луксозна битка за всичко. В седмия решителен мач от четвъртфиналите Тжинец е домакин на Чешке Будейовице, а картите са ясно раздадени – победителят взима всичко, за загубилия сезонът приключва. Силезийците започнаха отлично серията, като доминираха в първите три мача и малцина се съмняваха в техния прогрес, но Мотор не се огъна и стана четвъртият отбор в историята на екстралигата, който изравнява плейофите от 0:3 до 3:3. Нещо повече, в четвъртък те могат да станат първият отбор в историята, който ще осъществи този обрат в плейофна серия.

Стийлърс, които спечелиха четири поредни титли, обаче са спечелили 13 поредни плейофни серии. Три допълнителни пъти те успяваха в тежък седми мач от серията. И двата отбора ще бъдат под напрежение на леда в Тринец. Домакините са жадни за пореден триумф в екстракласата, докато южняците имат инерцията от серията и огромното желание да влязат в историята с безпрецедентен обрат. Ето защо не можем да очакваме никакви престрелки, а предпазлив хокей. И двата отбора ще чакат грешка на съперника, всеки детайл ще бъде решаващ.

На какво да заложим:

Така че залогът за по-малко от 5,5 гола в мача е подходящ, като смелият залагащ не трябва да се страхува от долната граница от по-малко от 4,5 гола в мача при изкушаващ коефициент.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker